My photo
admin@yanasuperfriend.com Metrowealth International Group, No 20 Jalan PJS 5/28, PJCC Pusat Dagangan Petaling Jaya Selatan,46150 Selangor Malaysia

Monday, April 30, 2012

YANA SAMSUDIN DAN ADNAN SEMPIT 3


Jeng Jeng .. Yana Samsudin bakal beraksi di Adnan Sempit 3? Wah Alhamdulillah ....Yeayyy
   


Metrowealth Pictures melancarkan sequel Adnan Sempit der... Untuk sequel yang ke 3 Adnan Sempit 3 masih mengekalkan pelakon asal iaitu Shaheizy Sam, Intan Ladyana, Yana Samsudin, Along & Angah Raja Lawak dan mengetengahkan pelakon baru iaitu Shima Anuar.
 
Sedutan dari MigOnline

Filem ke-3 nie berkisarkan si Adnan dan Bobby yang dah berumahtangga dan terpaksa berdepan dengan macam-macam masalah rumahtangga. 

Yang penting kita semua doakan Puteri kita Yana Samsudin dapat membawakan watak Wawa dengan terbaik ya ..Amin .. 



Credit MigOnline

12 comments:

Pen Biru said...

salam yana..wow..kalau maintain pelakon asal, gerenti meletop lagi lah!!

Gadis said...

bestnyer...
x sbr nak tgk..=)

MrS dOdOt_ShyG said...

hye yana.. pasti gempak gler kn.. hehehe.. xsbr nk tgk!! hehehe.. gud luck yana.. :))

BrightEye said...

tak sabar nak tgk Adnan SEmpit 3..
BE & hubby are are so fan of sweet Yana.. (^_^)

eyka ka kecil said...

murah rezeki kak yana ..

eyka ka kecil said...

murah rezeki kak yana .

aisya said...

x sbr nk tgk yana beraksi dlm filem ni...paling syokk tgk dlm bini ku genster huhu

laskar pelangi said...

wah! sungguh tak sabar nak tengok! :)
adnan sempit 2 pun dah buat gelak golek golek. yang ketiga pasti lagi meletup:)
goodluck yana :)

Haniff izhar said...

Wah.. Berselendang!!

abang ensem said...

Apasal takde muka Saheizy Sam dalam gambar kat atas tu. Dia berlakon tak?

aizamia3 said...

moga yang ketiga lagi best dari yang kedua.. ;)

Yana Samsudin said...

Admin : abang hensem, ketika doa selamat adnan sempit 3 ini sam tidak ada kerana ada komitmen shooting