My photo
admin@yanasuperfriend.com Metrowealth International Group, No 20 Jalan PJS 5/28, PJCC Pusat Dagangan Petaling Jaya Selatan,46150 Selangor Malaysia

Thursday, April 5, 2012

Promo Filem 3 Temujanji, sekarang di pawagam..!!

yana kat Suria FM tadi, Promo filem 3 Temujanji, yang ditayang di pawagam hari ni :)

7 comments:

Natasya Naslin said...

huhu.. ada org tu nak gi Mid tengok movie. -_-" kak Yana pegi betul2 ke?

esok lusa kot g tengok movie. Kat Bukit raja je >_<" jom .. =)

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

dengar citer , filem tangkap leleh kak.. tol ke.. hehe. btw, gudluck k.. hope filem ne capai box office :)

zyanfara said...

comel nye mke kak yana cmtu..hehe...myb esk na tgk gak kt JJ Bkit Tinggi Klang...

mmz said...

smlm tgk sis kat GALA TV, cute jee. =)

*ni bkn cerita romantik biasa kn?

aliaWahida said...

Assalamualaikum, kak yana! saya baru follow blog akak..itupun sebab terjumpa kat google..saya ni peminat akak...:)kalau sudi, silalah follow blog saya:
http://www.darihatialia.blogspot.com

KakiWayang.com said...

kitorang dah tengok, boleh baca review Filem 3 Temujanji di KakiWayang.com

uCu FaZieLaH said...

yup...dah tgk da cite ni..best n rileks jek tgk...yg pling suke tgk gaye fesyen yana,sume cntik2 n comeeii2..sesuai ngn yana..n sye de wt preview filem ni di

ucufazielah.blogspot.com

Slamat maju jaya Yana...