My photo
admin@yanasuperfriend.com Metrowealth International Group, No 20 Jalan PJS 5/28, PJCC Pusat Dagangan Petaling Jaya Selatan,46150 Selangor Malaysia

Tuesday, September 6, 2011

Mari Tolong Yana Sebar kn Info ini!



Korang bersama Yana kan? tolong sebarkan kes penganiayaan Kucing di PetKnode! supaya owner kucing mereka sedar bahawa kucing mereka dlm bahaya... ~Haruslah LOVE


Maaf takda gambar kucing tu sila klik kat atas kalau nak tengok.. ada banyak gambar kucing yang mati & sengsara.. SEDIHNYA!!!

or taip kat YouTube : PETKNODE ada banyak video...

http://www.myanimalcare.org/2011/09/cruelty-at-pet-boarding-service-in.html?spref=fb

11 comments:

Tengku Nizam said...

haruslah~

http://www.tengkunizam.com/2011/09/tragedi-petknode-neraka-buat-kucing.html info sini.

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

saya xminat ngan pet ne. tapi rasenye kalau berminat ngan haiwan peliharaan tu baik diri sndiri jaga kn.. wat pe nk bg orang len yang jaga :)

Fareha Rahmat (Bos Besar) said...

kucig pun makhluk tuhan gak...jom pakat benci org yg aniaya kucing!

rara pinkmafia said...

kurang ajar kan dorg ni k.yana.tak takut siksa ke.

maszull said...

salam yana...marilah sama2 kita boikot petknode...
benci org yg buat begitu pd kucing2 tu....:)

˩α∂ʏвιя∂ℓʋʌѲиɛ ακα ΔиɢɛℓιЯα ʝѲℓιɛ said...

dah update kat blog pun td..kesian kucen² tu kan

Faizal Fredley said...

http://faizalfredley.com/2011/09/08/yana-samsudin-dan-intan-ladyana-artis-wanita-paling-hot-masa-kini/

Nursyam Amarul said...

sabar la kak.. urg tk b'perikemanusian toe yg mendera kucing.. berkn allah saja yang membalas apa yang mereka buat sma kucing..

Ummi_R❀salici❀us said...

manusia mmg byk yg suka lepas tgn, tau la tak minat/ tak suka kucing, tp prihatin lah sikit...kalau nak harapkan org btggungjwb saja nak bela semua kucing2 yg ada kat dunia nih, teruk lah..

zone_aidil said...
This comment has been removed by the author.
zone_aidil said...

kak yana ni seorang peyayang la............