My photo
admin@yanasuperfriend.com Metrowealth International Group, No 20 Jalan PJS 5/28, PJCC Pusat Dagangan Petaling Jaya Selatan,46150 Selangor Malaysia

Friday, August 5, 2011

Salam Jumaat, thanks pada kawan2 blogger yang post artikel pasal Yana

Blog Ujang: Biodata Yana Samsudin


BLOG PUTERI BERIBIRU: Haruslah LOVE Yana Samsudin =)

Pada sapa2 yang Yana tak mention sini, sila ingatkan Yana dalam komen nanti ya.. Have a great day semua.. :)

43 comments:

blogtilldrop said...

nice of you remind of fren/fan..keep it up yana

Haslinda Ariffin said...

Love u Sis Yana..
Td kat fb kata sakit perut..
jgn buka tau..sikit je lg nk buka..
kalau buka..harus..eh wajib ganti..hehehe

Irma A.Wahid said...

heheh..ape2 pun sis..u mmg best bab acting taw~~

mMoOnN aAlLeEaA said...

yana...tq follow blog kite. selamat berpuasa yana

lynda said...

xaci la akak follow blog dy je?jemput ke blog kite gak !:)

aizamia3 said...

salam Jumaat.. dan selamat berpuasa.. ;)

lelamaisara said...

Salam jumaat juge..

lelamaisara said...

Salam jumaat juge untuk mu yana.

lelamaisara said...
This comment has been removed by the author.
::EIDA:: said...

Blog ida jugakk... Gila minat kat kakYana~

Aziela said...

Masa memula dapat tau wujudnya blog Yana nie, punyala akak gembira. Akak dah follow Yana punya filem2 agak baru juga, sejak dari Adnan Sempit. Silalah mampir blog akak sebab akak ada buat review pasal lakonan Yana dalam a few movies. I'll always support you.

BERT said...

tau dari ujang yana ader blog... terus folo sini...

suke tengok yana lagi2 masa rancangan kalo aku bukan artis.. kene jadi mekap artis kan haha sungguh lawak bila geli2 dengan ulat2 tu.. comel!!

maszull said...

salam yana...mama nak ucapkan ribuan terimakasih sbb jadi follower mama yg ke 456 semalam..teruja sgt rasanya sbb mama mmg minat kat yana...teringin plak hati ni nak jumpa dengan Yana sendiri...bila la dpt jumpa agaknya...raya tahun ni blik kg x kat yong peng?selamat berpuasa n selamat berbuka dr mama yer...:)

mizzkechique said...

salam jumaat yana..tau blog yana dr ujang...trus terjah dan follow cni.. minat dr yana nyanyi lagu mami jarum.. heboh satu sekolah sbb budak sekolah menengah dato' seth ada yg jd artis.. hehehe.. :)

Ujang9897 said...

YANA....!!!!!!!!!!!!!!!!


hahahhahah...., segan YANA promote mcm ni..=)


panggil YANA dah macam panggil bini ujang pulak..=)


harap2 bini saya bernama YANA tak gangster macm yana..=)


TQ ek yana..salam kenal..

-ujang

hamzah ian said...

alo lo lo.. comel betul yana ni.. hehe

daydeck86 said...

Yana sporting jumpa waktu buka puasa tayangan unggul dekat putrajaya tahun lepas... sporting giler wey....

Syafiq Salim said...

ujang femes.... aaron aziz minat ko katekan...haha

YanaMIB said...

hye yana...


auww ada link blog my hubby and kwn blogger sy di situ..nice! ^__^

Syafiq Rosli said...

hehe..untg la kawan aku si ujang ni..

Alieff said...

ujang dah standard #retis... haha

Pembawa_Wacana said...

GIler la ujang di promote si Yana.... memang dah jadi artis la ko Jang...huhu.

Phat said...

selamat berpuasa kepada yana..phat singgah & follow blog ni..sudi kira nya singgah kat blog phat ya..

http://phatthegreat.blogspot.com/2011/08/k-e-n-n-g-n-r-m-d-h-n-k-u.html

semoga sukses selalu

hazman aka species1980 said...

Rajin2 la update blog nie....boleh saya baca ari2x....

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

kak yana.. bile nak datang melaka.. heheh.. tapi kalau datang melaka jgn bg tau orang len yerk.. kita date dua orang jerk... hahahha

singgah la blog saya : http://topimagine.blogspot.com/

kaizen said...

ni blog artis ke-4 sy jumpa... bagus laa

latest entry Ukur KECEMERLANGAN diri kita... & Urban : Camera Paling CANGGIH

mynameismy said...

wallawehhhh yana pomot belog ujang laaa

kombangla ujang.... kehkeh

Yuyu Musa said...

wahh pemes ujang..

Finaz Jaafar said...

heee..sangat terkejut ble link kte de kat ctu..thnks bbyk kak yana=D

Lyaa Suriany said...

kak yana.
adore sgt2

Akma said...

yana klu de peluang on9 blog ni kena try lawat blog follower you...termasuk blog i...huhu...

Cik Eka said...

wahhh nama ujang ada situ..

akmalhilmi said...

ohsem kat yana :)

Alya Esprézzo said...

wahahahahaahah..bangga laaaa ujang, artis peberett diaa pomot blog! wahahahahahah..

haii kak yanaa, meh la follow blog..wahahahaha tetibaaa :P

Faiz Tapit said...

hai yana samsuddin

Yana Samsudin said...

hi tq semua yg visit... yana now ada scene di kubur huhu... Filem Minyak Dagu :)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

ala..yana jomlah dtg blog sy..x sabar nih..hehe

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

great celebriti like u..
love to see u acting. comey!

meaw said...

waaaaaa,seronoknya kak yana...... :D

::EIDA:: said...

Filem Mintak dagu ? Bila ditayangkan tu ? Cerita hantu ke ? Cant wait !

azlynn said...

Salam Jumaat juga pada Yana cute

silah follow my blog : azlynneshya.blogspot.com

azurin ramli said...

kak yana comel, meh la jenguk blog kita jugak :) wink wink

Adrina said...

kita pun adapost psl akak. siap jadi popular post kat blog kte lagi.

niyg baru http://anisabc.blogspot.com/2011/09/bila-yana-samsudin-sendiri-yg-wish.html

haruslah LOVE kak Yana :)