My photo
admin@yanasuperfriend.com Metrowealth International Group, No 20 Jalan PJS 5/28, PJCC Pusat Dagangan Petaling Jaya Selatan,46150 Selangor Malaysia

Saturday, August 6, 2011

Kerepek Pisang Pedas..!! & Sumpai Rangup..!!


Sumpai (RM15)

Kandungan: Inti Ikan bilis disalut kulit Popia.
Lokasi Kedai: UYA DISTRO SS15 Subang Jaya (atas Station One cafe)
Penghantaran: Melebihi 6 unit, di sekitar Lembah Klang sahaja
*Stok di kedai terhad. boleh tempah dahulu, barang akan sampai seminggu sebelum Hari Raya.
Call Aku Linglung 012-222-3414 /
Fadzil Zahari 03-802-47-696



Kerepek Pisang Pedas (RM13)

Kandungan: 500g, Pisang Tanduk di salut sambal.
Lokasi Kedai: UYA Distro SS15 Subang Jaya (atas Station One cafe)
Penghantaran: Melebihi 6 unit, di sekitar Lembah Klang sahaja
*Stok sedia ada.
Call Aku Linglung 012-222-3414 /
Fadzil Zahari 03-802-47-696

20 comments:

Farhan Hanif said...

kalau blk bp singgah la parit raja...lagi byk pilihan smpi rasa nak borong semuanya...=D

BERT said...

tq yana foloowww saya waaa terharu nih!! huhu..

tu yana punye ke kepek2 tu... dekat je je ss15 tu kalo nak pegi.. memang selalu pegi situ senang banyak bank..

sy kat ss19... 2-2 peberet nih.. sy g 15 nanti leh la singgah beli hihi..

maszull said...

slm...wah dah mula jual kerepek yer...tapi syg x boleh beli sbb jauh kat kg ada x?

Zikri said...

Sumpai yang macam popia kecik tu, saya dah rasa memang terbaik.. rasa sample tadi 2 batang, terus beli 3 botol :)

Farah Fauzi said...

waaa.. nampak menarik.. ini dah ada semangat nak beraya nih ^^

meaw said...

wahhhhhhhhhh, promote kuih ghaye la,hehe




p/s: kak yanaaaaaa! baru tau kak yana ada blog, btw,meaw memang suka tengok kak yana berlakon dalam cite adnan sempit, lepas abih meaw replay balik,hehe.....

mizzkechique said...

yana...TQ follow saya.. :)

http://mizztina.blogspot.com/2011/08/dia-pun-dah-follow-blog-niyeah.html

kt pt.sulong byk ni..murah n sedap.. :)

NuR IzZaTi said...

tliur tgk sumpai tuu.. huhuhu

dwaty said...

kerepek.... tapi tahun ni tak leh beli apa2 tuk bawa balik kampung@sabah...

dah follow blog yana... suka tengok yana berlakon... hehehehe

Yana Samsudin said...

terima kasih..
Bert: yang kat U-Ya Distro ready stock, klu nak tempah boelh call num tel abg abg kacak yg tertera di bawah gambar tu.. produk ni best killer setiap bulan yana mmg ambil fesh dr kg Yana, Mak n Mak Cik n Nenek Yana yang buat. sbbnya Hand Made n Home Made.. untuk jaga kualiti, setiap bulan kita buat ikut tempahan.. klu lama lama nanti lapuk.. tak sedap la rasanya.. thanks pada yg dah beli tu yer.. tq Zikri.. :)

boleh bandingkan rasanya dgn yg murah tu, bau dan rasanya hanyir.. yg ini tak hanyir.. :) ada rasa spesial..

Yana Samsudin said...

Maszrull: confirm la kat Yong Peng ada.. huhuhu sbb dr sana..

Yana Samsudin said...

kerepek pisang tanduk, pisang tanduk mmg mahal dan sedap.. yg pisang biasa tu murah la.. dan di sira dgn sambal sehingga kering, tak melekat dan banyak gula.. :)

Nabila Huda said...

wahh.. sedap tu..my peberet time raya..

btw, jom la singgah blog buruk saya tu..

Phat said...

wah tokey kerepek ek skang hehe..tq cik yana sebab sudi follow blog phat yang x seberapa tu..minat tgk lakonan yana..berbakat..especially nan sempit hehehe...selamat berpuasa..jgn lupa singgah phat corner lg k..

ceriteraliyana said...

sumpai rangup tu yana panggil popia gulung =))

♥NuR SyAFiQah♥ said...

mcm sedap je popia gulung tu..hehe tapi ape nama ntah yana panggil..hehe

amniey91 said...

cik Am follow sini ye....:)
sedapnya krepek,kat batu pahat bnyak..:D

Noor Wahidah Mahat said...

wah.. btol2 yana rupanya. nice blog!! bagus tuk dekat dgn hati peminat u..

mohd faiz said...

haaa hat yg dok kot kedah ni rogi la....x merasa la jawapnya....x aci...

syahirah said...

kak yana..camner nak rasa kerepek pedas tuh?