My photo
admin@yanasuperfriend.com Metrowealth International Group, No 20 Jalan PJS 5/28, PJCC Pusat Dagangan Petaling Jaya Selatan,46150 Selangor Malaysia

Sunday, May 29, 2011

Kalau aku bukan artis.. hmm nak jadi apa eh...?

22 comments:

Anonymous said...

hahahaa... ape la kak yana.. :P

Ayeem Jemain said...

haha tak suka cerita ni. sebab korang masih menjadi artis. semuanya lakonan. hahaha

neyra shazeyra said...

jadi makgad ok?

Izwanie Halim said...

alahhhh! tomelnyyee... ^^

Pijahh' de-Arr said...

hahahaaa

ulat ke tuu

Farid Casablancas said...

Pandai ker make-up tu ?? haha

Husna SitiAngie said...
This comment has been removed by the author.
Husna SitiAngie said...

kak yana... buat lawakla, ingat senang ke nak jadi makeup artis nih.. hahaha, asyik kena marah je kan.. yang xtahannye yg last skali tu... eee.. geli~~~

IzamMohamad said...

ape la kak yana ni,ulat macam tu pun nak takut isshhh......

ha eleh izam ni kecoh je nampak lipas pun takut nikan ulat,dasyat.....

ozzy said...

jadi bomoh boleh juga..

Yana Samsudin said...

Benda ni semuanya spontan.. Mmg dah di terangkan oleh director.. Skrip pun takda..Walaupun kita seorang pelakon tetapi kena merasai betul betul pengalaman tu(sebagai make up artis) kena terima aje la klu kena marah.. Cuma tg tak tahan yg paling penghujung tu.. Ulat yg banyak kaki tu.. Isk.. Apentah nama saintifiknya.. Euwwww... Tak boleh belah.. Mcm mana diaorg boleh tahu yg kita geli spesis spesis ulat gonggok ni(yg berkaki banyak dan berjalan lambat).. Naya.. Memula tu control la juga, nak nampak cool.. Tapi lelama.. Harussssslahhh cabutttt dari situ!!!!

Stylo Hanif 尼夫 said...

hahaha takut cacing ! ! huhu

Adrina said...

klakar la kak yana. takut ulat, kte sama :) haha

syazaishahani said...

haha... yana kena marah2 pon boleh berlawak2...

Anonymous said...

http://wanwidget.com
kalau yana bukan artis, yana mungkin jadi penulis tetap di blog saya nih, hehe

Husna SitiAngie said...

tindakan yg paling baik dari kak yana... hahaha, cabut lari geli tgk ulat, part yg paling suka tengok last skali lah =D

syafeeqa said...

muka yana comei jeee.. inecentt jeeww. HAHA

miss3808 said...

suka tgk yana.. sempoi abis ^^ respek kak yana..

Noraini Ibrahim said...

Kak ...yana ...tomey tomeylahh ..sye sukeeeee ....biar jdi gangster tetp KIUT !!

Noraini Ibrahim said...

kak yanaa tomey tomey lahh ..awww ~~ ilike ..bebe ..wlau jdi gAngSter ..manje ttp KIUTT !

ShahmiTheSharingan said...

tomey..

anies said...

salam sis.

ade benda penting yang anis nak cakap dgn sis scra personal. boleh tak sis bagi email sis.
takpon, sis reply komen nie dekat email anis. hope sis reply komen ni.

anies_serabut91@yahoo.com (email anis)