My photo
admin@yanasuperfriend.com Metrowealth International Group, No 20 Jalan PJS 5/28, PJCC Pusat Dagangan Petaling Jaya Selatan,46150 Selangor Malaysia

Sunday, April 28, 2013

Jom semua..! #DaftarFamilyYSF

Pendaftaran di tutup sementara, Admin dalam proses selesaikan pendaftaran Family YSF yg telah di hantar, sekian.

33 comments:

boni kacak said...

wah.. jambunya tshirt ni.hehe

Mira Hazwani said...

Bagi yang dari Singapore pun boleh mendaftar disini ke admin???

Yana Samsudin said...

Yup boleh

fahsha said...
This comment has been removed by the author.
Nur Syafiqah said...

sedihnyer kte..kte slh isi form.. :( admin ,ble nak reply email kte..dh xsbar nie..huhu

Yana Samsudin said...

nur syafiqah : admin sudah reply

AFIQ said...

Ble nie admin nk reply email saya

AfiqSuperMiska said...

kak yana , kalau umur baru 14 , acane ?

Nur Laila said...
This comment has been removed by the author.
Nur Laila said...

Kak yana , klau umur 11 thn leyh x ? no.kad pengenalan guna yg mak pnya. leyh ?

Muhd Salman Abdul Halil said...

kYana , ni dh tutup ke untuk #DaftarFamilyYSF ni ..??

nurul azieqa said...

boleh sebab ysf tiada had umor.. :-)

nurul azieqa said...

boleh sebab ysf tiada had umor... akak rasa better you gna no Surat beranak.. yang penting bawah ibu papa awak tahu Dan bersetuju.. :-)

nurul azieqa said...

wakil ysf masih terbuka lagi

nurul azieqa said...

Assalamualaikum... hey admin maaf saya zieqa ysf johor saya tolong jawabkan pertanyaan mereka diatas bagi pihak kak yana... motif untuk menambah ysf baru... :-)

Scha Suha Sukri said...

Admin sy dh bank in resit dgan 2keping gmbar sy kt emeil.. Admin check tak lagi.. Admin check r yew takut ade buat salah kew bagi tau sy yew admin.. ;)

Scha Suha Sukri said...

Admin sy dh emeilkn 2keping gmbar dgn resit skali kt emeil.. Admin dh check tak.. Admin check yew takut nnti silap admin bagi tau sy ekk.. ;)

Noor Alfyrita said...

kak yana kalau kite takde maybank sebab kite org singapura so kalau mcm mane nak transfer the 50rm?

budak comot said...

Bayaran RM50 ni sekali seumur hidup ke cmne?

NaNa_SaKuRa said...

Kak yana, kalau dr singapore mcmana nak daftar....? Dan buat bayaran...?

saya dan dia . said...

Nk daftar. still valid lg?

nuzul hafizh said...

Bila boleh daftar lagi ?

Cik Muda Akiana said...

lambat lagi ke baru leh daftar ? huhu baru taw kena daftar...huhu

AFIQ QUANTOWN said...

Lambat lagi ke

Budak..(omie mouse) said...

tutup dh ker admin???kta xisi g laaaa aduiiiii

Izwan Luiz said...

Alamak , YSF register dah tutup ke ? Huhu . Anyway , t-shirt memang satu colour je ke ? pink je ? ^^

Izwan Luiz said...
This comment has been removed by the author.
deq alin said...

cne nuck daftar dye .. ade spe2 tauw x .. tlg gitau sye

nurul izzati mohd rosli said...

minat Yana sesangat .. :)

Nur Aisyah Zairi said...

tak faham lah?
macam mana nak dafar ?

Nur Aisyah Zairi said...

huu tak reti
tak dapat lah jadi family ysf

Azzrul Zamry said...

Sunyi je bile kak
yana pergi cape town...

Qayrina Qistina Qalisya said...

Bila dibuka semula admin?