My photo
admin@yanasuperfriend.com Metrowealth International Group, No 20 Jalan PJS 5/28, PJCC Pusat Dagangan Petaling Jaya Selatan,46150 Selangor Malaysia

Friday, November 30, 2012

Peraduan Strawberi Cinta




Haaaa #StrawberiCinta6Dis akan menjengah pawagam 6 Disember 2012 ini. Sempena itu, YSF ada berita baik nak umumkan ni.

Tayangan Perdana Strawberi Cinta akan diadakan pada 3 Disember 2012 ini. Untuk itu, Admin nak ajak la YanaSuperFriends join sekali.

Tapi sebelum tu, korang kena join lah contest ni dulu ya ;)



Cipta slogan kreatif korang dan hantar melalui emel bersama jawapan pada soalan di bawah. Selain itu, anda WAJIB juga Tweet slogan ini di Twitter.


Slogan: Saya mesti terpilih untuk menonton #StrawberiCinta6Dis bersama  @Yana Samsudin dan #YSF kerana...  (tidak lebih dari 50 huruf)



Dah siap tweet, korang kena hantar emel dengan menjawab 2 soalan nie ye...

1. Jawab soalan 1: Namakan watak yang di lakonkan oleh Yana Samsudin dalam filem Strawberi Cinta.

2. Jawab Soalan 2: Apakah tagline bagi filem Strawberi Cinta?



Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:
Twitter:
Alamat surat menyurat:
Email:
Nombor telefon:

Hantarkan jawapan korang kepada: yana.superfriends@yahoo.com

dengan tajuk email: Peraduan Strawberi Cinta YSF


Tarikh tutup contest ni: 2 Disember 2012 Ahad Jam 1 petang





Kepada yang bertuah, pihak Admin YSF akan hubungi korang melalui emel dan Twitter hari yang sama, 2 Disember 2012 jam 8 malam ya ;)



Nota : Jika korang tiada twitter, boleh emel kan slogan dan soalan tersebut. Tapi harapan lebih cerah jika guna Twitter sebab senang Admin nak baca dan reTweet balik

Good Luck semua!!!!!

7 comments:

Nur Farahdina Nordin said...
This comment has been removed by the author.
boni kacak said...

wah...menarik peraduan ni..

twOne said...

nk tau...blog ni mmg yana tulis atau org lain yg jaga

Puteri Syahirah 'Ayunni said...

twOne - Sometime Yana sendiri yang tulis..sometimes admin yana super friend =)

hOney n' cLOver said...

dah terlepas...huhu

ApiT said...

sweetnyeee....

afisya afida said...

sampaikan salam saya dekat piere andre . minat giler kat dia ! xoxo :)