My photo
admin@yanasuperfriend.com Metrowealth International Group, No 20 Jalan PJS 5/28, PJCC Pusat Dagangan Petaling Jaya Selatan,46150 Selangor Malaysia

Thursday, October 11, 2012

Yana Samsudin #HeroinTerhebat

 


Pada 6 Oktober 2012 iaitu hari sabtu bertempat di Stadium Melawati Shah Alam .. Kak Yong kita semua iaitu Yana Samsudin telah dinobatkan sebagai Heroin Terhebat di Anugerah BlokBuster 2012. Syukur alhamdulillah, jika dulu KakYong pernah meraih Anugerah Pelakon Pembantu Terbaik FFM di mana dipilih oleh juri juri profesional .. Sekarang pula Yana Samsudin di pilih sebagai Heroin Terhebat menerusi filem BiniBinikuGangster di mana undian sepenuhnya oleh peminat :) . Tahniah KakYong , moga rezeki terus murah dan bertambah ya :) Amin. 

 Haaa ... Yana Samsudin menerima Anugerah Heroin Terhebat

 
Weee ... HeroinTerhebat Anugerah BlokBuster

 Jom kita makan dulu #Yana Samsudin #YanaSuperFriend

 Opah with KakYong

 Yeay smile to the camera :)

 Yana Samsudin bersama Mr Presiden YanaSuperFriend

 YS beramah mesra dengan YanaSuperFriends

 Adik Syasya dari SG with Setiausaha Agong #YSF Siti Zubaidah :)

 yeayy .. we all happy together #YSF #YSF #YanaSamsudin

YanaSuperfriends yang hadir

P/S : Tq pada YanaSuperFriends yang turun support KakYong ya ... Alhamdullah rezeki miliknya .. :)

4 comments:

Amir Aiman Akashah said...

kak yong memang hebat

tapi malam tu abg long tak sempat nak tgk kak yong amik arward atas pentas sbb abg long tgh TERlayan bola..

tapi tak la na, abg long tgk sini je coz abg long tepek blog kak yong kat blog abg long ni ha.

abg long bangga tahap dewa la dg kejayaan kak yong jadi heroin malaya....hi3

taniah kak yong yana samsudi.

eqah azmi said...

tahniah kak yong...=)

IzamMohamad said...

taniah kak yana. saye memang ade undi kak yana dalam contest ni. sebab saye mau kak yana kalahkan heroin2 lain.
alhamdulillah kak yana berjaye gak merangkul gelaran heroin terhebat.
saye harap award yg kak yana dpt ni akan jadi pembakar semangat untuk lebih berjaya.
Tetapi mesti ingat.....HARUSLAH...

Pen Biru said...

tahniah..insya Allah thn dpn boleh dpt Bintang Popular pulak..