My photo
admin@yanasuperfriend.com Metrowealth International Group, No 20 Jalan PJS 5/28, PJCC Pusat Dagangan Petaling Jaya Selatan,46150 Selangor Malaysia

Tuesday, October 23, 2012

Ichigo vs Yana Samsudin vs Kak Yong

Yana Samsudin kini kembali memeriahkan persada filem negara dengan filem terbaru beliau iaitu Strawberi Cinta. Ha  dengar tajuk je mesti semua orang dapat agak ini satu cerite cinta ye tak .. hikhik..



Oklah jom kita share sedikit mengenai Strawberi Cinta ini .Strawberi Cinta yang mengisahkan tentang Filem ni mengisahkan tentang seorang pelancong dari Jepun iaitu Ichigo Yamada (Yana Samsudin) datang melawat Malaysia bersama rombongan agensi pelancongan Strawberry Vanilla Travel & Tours. 




Di Malaysia. Pelbagai keindahan Malaysia diperkenalkan kepadanya, namun Ichigo datang dengan harapan mencari sesuatu yang telah lama hilang dari hidupnya.


 Ichigo bertemu dengan Hakimi (Pierre Andre) seorang pemandu pelancong. 







Apakah yang akan terjadi seterusnya .. nanti kan filem Strawberi Cinta di pawagam 6 Disember 2012 ini.








Picture Credit to MigOnline dan WayangPacak.blogspot.com

17 comments:

Kathy Tuah said...

antara filem yg dinanti ^^

Miz Dayah said...

mmg sesuai yana bawa watak gadis jepun sbb yana sendiri kawai mcm jepun :-)

twOne said...

knape nme ichigo...cm name laki je, name watak utama anime bleach

Amir Aiman Akashah said...

kawaiiiiiiiiiiiiiiii 8 juta kali utk Kak Yong dari abg long....HaHaHa....sawadikappppp!

Amir Aiman Akashah said...

@twOne. mgkn pnulis skrip minat kat watak anime bleach tahap dewataraya...hihihi

twOne said...

xde la...rase mcm spoil sikit la...mcm kalu pmpuan melayu la. org dh cun tp name sufian, kan x kena tu hi2...pepon bereh jee

ct cheery said...

memang kena lah watak tu dengan yana koz yana jenis cute2x gitu tp xover..i like her..hehe

mish eden said...

mmg serupa cm korean girl laaa...msti sweet abs cte nieeeeeee...love u laaaa <3

Secret Garden said...

cantiknya baju!!! Baju jepun.. so kawaiiii!!

Anna Pisoon said...

yana yg chomel....

De Ones said...

Terus berkarya and don't give it up...

Find the best place to make your movie..,you can try to visit Lombok
or visit http://lombokline.com

De Ones said...

Terus berkarya and don't give it up...

Find the best place to make your movie..,you can try to visit Lombok
or visit http://lombokline.com

Cik Fyda Rauf said...

cutie...kak yong. I loiiikeee :-)

Ammar Fareez said...

semoga filem ini lbih success..

Scarlett O'Hara said...

Muka yana mmg mcm Jepun lah. Cute.

maszull said...

assalamualaikum yana...cute jer bila tengok yana...:)

♫ ‏Putra Amirul ♫ ‏ said...

Comelnya kak yana dalam filem ni :D kena tengok nih !