My photo
admin@yanasuperfriend.com Metrowealth International Group, No 20 Jalan PJS 5/28, PJCC Pusat Dagangan Petaling Jaya Selatan,46150 Selangor Malaysia

Saturday, July 28, 2012

Biskut raya di booth #YanaSuperCookish

Hai semua .... untuk Hari Raya yang bakal menjelma ni Yana ada mengeluarkan biskut raya..hikhik..

Yana namakan biskut2 ni #YanaSuperCookish hikhik ...

#ChocoKakYong #SujiWawa #SnowParadise #GreenForest #StrawberryLolita
#SuperStarberry #StyloChip #HazelBall #CherryKies

Kalau nak order boleh call 0176931299 / 0162433934 atau DM ke @yanasuperfriend di twitter ya ... ataupun email ke yanasupercookish@yahoo.com

Yana tgh dok nak siapkan #YanaSuperCookish



 SnowParadise

 HazelBall

 StrawberryLolita

ChocoKakYong
  
SuperStarberry

StyloChip

SujiWawa

 
Rehat sat pas siapkan #YanaSuperCookish

24 comments:

polovin said...

nampak sedap :D

Nur Fatihah Afif said...

sedap2...tpi kk yana ke yg bwt...klo kk yana yg bwt hntr kt rmh sye kt btu pht,akk kt yong peng bp kn...

nurdani said...

stylo chip tu nampak stylo. yummeh

Yana Samsudin said...

jom2 order dm ke @yanasuperfriend atau email yanasupercookish@yahoo.com ...

cik ziqa said...

oke kak yong! hikhik

steffany daph said...

suka yang hazel ball tu :DD wuuu..nampak menyelerakan.

amalina husna said...

wahh..kak yana dah berbisnes..
anyway nmpak sedap kuih2 tuu..^^V

cik sinderella said...

waah kak yana. teror buat cookies jgk lah :)

qothrun iqbal said...

Wow,hebatnya kak yana..walaupun jadi artis,tapi sempat juga dia buat cookies..

aisya said...

Semua sedop2 nampk nya...yummmm

DeFara boutique said...

price??

My Charming Teacher said...

mcm sedap gile je

Nurul hussin said...

harga dia mcm mna kak yana. 1balang ada bape pcs n RM bape?

Yana Samsudin said...

nak tahu details email ke yanasupercookish@yahoo.com atau dm @yanasuperfriend di twitter :)

pirul said...

time pose ni tgk biskut tu terliur aku, hehe...
sempat gak hang buat biskut, x bz ke?

♣ ★ Aaron Araez's ★ ♣ said...

kak yana ni comel la.. best lak tuh.. dh buat kuih skang .. lau dpt kwn nan kak yana best sngt ..hihi

LIVED said...

Alamak sis, sape yg petik gambar kuih2 u?

onie said...

pehhh kak yana ! dan lagi ambik order,hehe :D

twOne said...

http://3.bp.blogspot.com/-pMNEoGscxwk/UBt15NukfGI/AAAAAAAAAq4/yL0SjieiQqU/s1600/yana.gif

sape ni ek hi2

nik yana said...

dap'ee...

cik yuyu said...

kak yana comel!!!

Anum Shukri said...

wahh..sedap2 nampak biskut tu..

Castelo boyz90 said...

Sedap nye

danial zuhairy said...

mesti sedap kak yana buat cookies..^_^