My photo
admin@yanasuperfriend.com Metrowealth International Group, No 20 Jalan PJS 5/28, PJCC Pusat Dagangan Petaling Jaya Selatan,46150 Selangor Malaysia

Monday, July 2, 2012

Tonton 8JAM bersama Yana Samsudin dan YanaSuperFriends


Haa 5 Julai 2012 ni .... Filem 8JAM Bakal di tayangkan di pawagam ... 

Korang berminat tak nak menonton TAYANGAN PERDANA FILEM 8JAM bersama YANA SAMSUDIN dan YanaSuperFriends

Haa Admin nak bagi tahu caranya yang ckup mudah ni ... Ok sila lihat di bawah ni

Mesti korang semua tahu apa perlu buatkan.. apa kata korang cuba ciptakan dialog di antara Yana Samsudin dan Shaheizy Sam bagi situasi dari gambar di atas. Nama watak Yana ialah Julia dan Sam ialah Alang . 
Admin akan memilih 10 orang terbaik dialognya untuk menyertai TAYANGAN PERDANA bersama YANA SAMSUDIN dan YanaSuperFriends. 
Tarikh Tutup : 4 JULAI 2012 [ Sebelum 12 Tengahri ]
Hantar Penyertaan ke yana.superfriends@yahoo.com
Jangan lupa sertakan details diri anda seperti di bawah ini ya :)

Nama:

Alamat :
No Telefon :
IC :

Email :
URL Facebook dan Nickname Twitter : 

So apa lagi hantar kan penyertaaan korang sekarang juga ..

p/s : kepada yang berjaya pihak YanaSuperFriends akan menghubungi anda nanti ya .Terima Kasih ...
 

9 comments:

sYiRa LoKMaN said...

awesome ^_^

Norliza Nordin said...

da email! harap2 bertuah!

atteya hairunisa said...

haruslah masukkk

siti rodhiah said...

bestnyer kalau dapat bertuah......

Sheila Elisya said...

saya dah hantar..boleh lah jugak blogwalking blog saya yea ;)

http://threeseptemberfingers.blogspot.com/

Puteri Syahirah 'Ayunni said...

Alamak..ni yg den lemah ni....den cube ye

Sheila Elisya said...

thanks sebab follow blog saya yea...suka sgt..;) terima kasih..hope bertuah . :)

fiQRa said...

cool.. nk try lah.. hehehe :D

Nurul Akmal said...

NI yang x sabo nih... :)