My photo
admin@yanasuperfriend.com Metrowealth International Group, No 20 Jalan PJS 5/28, PJCC Pusat Dagangan Petaling Jaya Selatan,46150 Selangor Malaysia

Monday, May 21, 2012

6Hari 4malam ke KOREA untuk 2 orang.


Jom Sertai kuiz Aku Ada, Kau Ada??? sekarang! 
Dan menangi pakej percutian 6 hari 4 malam ke KOREA untuk 2 orang.


   


- kepilkan bersama 2 tiket wayang Aku Ada, Kau Ada??? untuk setiap penyertaan.
- salinan fotokopi tidak akan dilayan.
- tarikh tutup penyertaan: 15 Jun 2012

* Borang boleh didapati di dalam sisipan akhbar BeritaHar




9 comments:

Roslia said...

saya suka sgt!tak saba nak ngk cerita nie n hope menang g korea...huhu

::EIDA:: said...

Nak join!!

positiveofme said...

saya nak pi Korea gak....

elma suhaili said...

Woww..abg sam n kak yana ikut skli ke..??

si kiut lavender said...

yeah..mudah2an dah rezeki..
dah plan nak g tgk khamis nih..:)

zyanfara said...

syok nye..na join..!!!

budak wawa said...

nk gi ngan ibu-bapa..tpi..nie utk 2 owg jew..soalan senang jew..arghh..ruginya

putriza said...

Best citer ni...Banyak scene yang cantik terutamanya kat taman mainan yang Yana pakai baju merah sambil main buih tu...n sweet sgt klu hero n heroin (Yana n Shaheizy) berlakon. Congrate!!!!

n@jd0rf said...

macamana 6 hari 4 malam? hari ke 5 tido mana?