My photo
admin@yanasuperfriend.com Metrowealth International Group, No 20 Jalan PJS 5/28, PJCC Pusat Dagangan Petaling Jaya Selatan,46150 Selangor Malaysia

Tuesday, March 6, 2012

amboi... 'Beginilah Caranya' ye Yana Samsudin.. [ADMIN]

P/S: Lagu tema untuk Filem 'Aku ada, Kau ada' yang menjalankan shooting di Korea diterbitkan oleh kak Ayu Puteh syarikat Pencil Pictures.

Credit photo: www.budiey.com

16 comments:

Emma Eema said...

best nyerrrrr

farida fasyeha said...

romantis comel....

Nisa Kay said...

suka lagu nih!

bett_riz said...

mcm sweet couple sudah nampak...

Puteri Syahirah 'Ayunni said...

cantiknye kak yana in this pic...sweet betol...lagi2 digandingkan dgn abg sam n shooting di korea..mmg sebijik macam korean filem dah ni.....

maszull said...

assalamualaikum yana...wah best nyer shoot cite ni kat Korea...:)

Siti Nurul Anith said...

Saye dah agak daa yg lagu nie ost aku ada,kau ada.anyway,kak yana & abg sam nyanyi mmang sedaplah.saye suke lagu nie.abg sam & kak Yana nie mcm sweet couplelah.hahaha.

nur amalina athman said...

lagu ni best..:)

hazanis said...

wow cantik...:)

fazilamz @ Fazila Hj Mohd Zairy said...

bleh la yana shoot photo dgn kitaorang plak...free jerk... ;)

farot said...

suke tgk dwg ber2

farot said...
This comment has been removed by the author.
KayNa said...

wow... so sweet la kak yana ngan sam... comel sgt2...

NuYuL said...

Sweet sakura~:)

Zaiafpizah Zai said...

akk, nk tgk video clip ?? bl kuar ??

budak wawa said...

mmg gmpak klau sume citer yg ade kak yana n abg sam..kak yana jgan lpe follow blog wawa ye..