My photo
admin@yanasuperfriend.com Metrowealth International Group, No 20 Jalan PJS 5/28, PJCC Pusat Dagangan Petaling Jaya Selatan,46150 Selangor Malaysia

Thursday, February 2, 2012

YanaSuperFriends pada 28 Jan 2012, thanks pada banner/bunting korang yang cantik2 tu.. much appreciate it.. ~Haruslah LOVE











13 comments:

Puteri Syahirah 'Ayunni said...
This comment has been removed by the author.
Sarah said...

hehe... sian Puteri terhimpit situ, tapi tetap best boleh jumpa yana... Sarah support yana kaw-kaw punya dari Penang ni... insyaAllah yana pasti menang kategori Pelakon Filem Wanita Popular tu... (Doa)

Puteri Syahirah 'Ayunni said...

best!!!!!!!!terbaikkkk!!!!!tidak ku sangka dpat jumpe lagi..yea yea!! nira se mcm nak nyanyi kuat2 ni...haha

Puteri Syahirah 'Ayunni said...

hhehehe..but ceria selalu!

Fatin Farhana Binti Ramli said...

comel comel .. suka tengok dagu yana .. HIHI

Nisa Kay said...

yeayyy best jumpa yana :D

Yana Samsudin said...

best sangat jumpa korang semua :) Nisa Kay, dah tengok entri awak kita pos kat fanpage?

Nisa Kay said...

yess dah tengok.. thank u so much yeeeee... hikhik...

ni ada lagi satu entry... video yana...

http://nisamenaip.blogspot.com/2012/02/video-ucapan-yana-samsudin-untuk.html

TQ :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Yana..apa kabar?salam kenal dari k.atie.Suka tgk yana berlakun dlm drama "santau merasuk' tu..:D

cik ziqa said...

wahhh. best. *jeles* :D

nuRuL aZieRa said...

Yana nanti2 kite wat gathering untuk YSF pulak ye, suruh abg2 baju pink join sekali...hehe =)

Puan Gojes said...

yana sgt comel :)

nor ain said...

kak yana.....!!!!!!!!!!
argggggggggghhhhh,terbaikla:) suke sangat2....hope ade lg perjumpaan seperti ini:) selalu lg bagus..kak yana, bile kite nk kuar same2 ngn sume? g karaoke ke, g makan2 ke, g main bowling ke?huhu..mesti best:)
~Haruslah LOVE~