My photo
admin@yanasuperfriend.com Metrowealth International Group, No 20 Jalan PJS 5/28, PJCC Pusat Dagangan Petaling Jaya Selatan,46150 Selangor Malaysia

Wednesday, January 25, 2012

Shooting Filem Strawberi Cinta di Melaka




P/S: kitorang shooting filem Strawberi Cinta kat Junker Walk Melaka... terlambat sikit, baru berjaya upload kat youtube.. jangan marah hikhik..

18 comments:

nor ain said...

sangat2 best klu sy pun ade kt situ:D seronoknye tgok kak yana....weeeee, love u kak yana...rindu sgt2 ngn kak yana:)

Qaseh Eyla said...

minat sangat ngan yana.... cute sgt...suka rmbut die....

syahirzy said...

saya ada kat situ mase kak yana tengah shooting..kak yana persan saya tak??kehkehkeh..(^_^)

Yana Samsudin said...

Nor Ain: ala.. knp tak datang sini..

Yana Samsudin said...

Qaseh Eyla: huhu time kaseh..

Yana Samsudin said...

Syahirzy: ye ker? ada ambil gambar x?

syazliyana said...

bestnyer.. huhu..teringin nk jumpe kak yana.. my id0l ! :D

Pen Biru said...

rajin btol yana reply komen ye..

izzuuddin iezu said...

assalam kak,,, boleh tak kalau saya nak berlakon... saya minat sangat dalam bidang berlakon,,, tapi saya belom ader lagi pengalaman berlakon.. hara2 kakak boleh bantu saya... saya tinggal kat melaka...
*harap2
terima kasih...

Puteri Syahirah 'Ayunni said...

Sy pown teringin nak jumpe kak Yana lagi...teringin nak tengok kak Yana wat shooting...Ain len kali kt g together2 ek..lgpown sabtu ni kt ade date dgn kak yana kan..pki cun2 taw..hehehhe...

suegadissemasa said...

kak yana ade shooting dlam taming sari kan hahahaha nampak!!!!!

J@J@ _ aL! said...

salam..kak yana,sy peminat no.1 akak .. ;)D...sy suke tgok akak figthing lam bini2 gangster,,nampak real sgt2..btw hope 1day sy dpt ambek gmbar ngan akak...

Yana Samsudin said...

Sesapa yang ada kat Melaka pastu datang set tegur la eh... tapi tunggu masa rehat la jgn masa director cakap ACTION :P

onie said...

kak yana,konfem cute gila cerita ni....title cute dah,hehe...tak sabar :)

syazrina said...
This comment has been removed by the author.
syazrina said...

Kak yana kat melaka area mana stay smpai bila?nak sngt tngok kak yana ...=)

aenzawany said...

ri2 nk g tp x smpt sbb ade klz sok pg ny...t kalo ade rzeki kte p ye kak yana...^^

izzuddin iezu said...

assalam kak,,, boleh tak kalau saya nak berlakon... saya minat sangat dalam bidang berlakon,,, tapi saya belom ader lagi pengalaman berlakon.. hara2 kakak boleh bantu saya... saya tinggal kat melaka...
*harap2
terima kasih...
please,,, sayer minat sangat2 nk berlakon...