My photo
admin@yanasuperfriend.com Metrowealth International Group, No 20 Jalan PJS 5/28, PJCC Pusat Dagangan Petaling Jaya Selatan,46150 Selangor Malaysia

Saturday, January 14, 2012

UNDILAH Yana Samsudin dalam ABP Berita Harian 13 Jan - 15 Mac 2012 [ADMIN]









8 comments:

Sarah said...

uish... banyak filem yana nak keluar 2012 ni nanti sebenarnya... good luck yana, sarah always support u... salam sayang dari PENANG, datang penang contact Sarah eh, kat twitter @SarahHusin

Yana Samsudin said...

terima kasih Sarah! nanti bila Yana dtg Penang insyaAllah Yana bgtau awak yer.. :)

manggosteen said...

walaupon 8jam..tapi tunggu filem ni kuar lambat giler..

Cahaya Fajar said...

tahniah kak yana sebab tercalon.good luck jugak.^^

echaRierie said...

tak sbr nak tgk adnan sempit 2 dan lain2.. :D
All the best Yana..
always support u..

Dayana Farisha :) said...

Hello kak Yana :) can't wait for your upcoming filem ! All the best for everything :) Congrats akak for the top 5 #abpbh . Adik support akak all the way ! Lots of love from Singapore <3 kalau boleh , if akak nak datang singapore Contact adik okay ? through twitter :) @FarishaFenty . Teringin sangat nak jumpe akak :) malamz kak yana :)

IzamMohamad said...

harap kak yana menang

onie said...

go go go go kak yana,dah banyak filem kak yana berlakon :)