My photo
admin@yanasuperfriend.com Metrowealth International Group, No 20 Jalan PJS 5/28, PJCC Pusat Dagangan Petaling Jaya Selatan,46150 Selangor Malaysia

Friday, April 8, 2011

lalala di Seoul Korea... shoot filem, "aku ada, kau ada?!


jom ramai2 join yana kat sini... best....



oh Everland Park Seoul... cantik bangat seh... (eh bahasa Korea ke tu)



hurmmm... ko tengok apa Sam... tak nampak apa pun...



oh... my 1st breakfast kat Seoul korea... hurmm.. malam ni nak makan apa, semua tuuutt... je kat sini, smuggle roti la... Fiza Hamad pinjam beg kau kita smuggle 10 roti, 4epal dan 9anggur... ;P



Mari kita terbang....



Makan dulu di LCCT....

17 comments:

Husna SitiAngie said...

kak yana... nak ikut gakkkk!!!!
cantik2 laa tempat kat sane...

♥NiniHartini♥ said...

wawa, kalau korea mmg i akan jeles. hehe

Cik Ezy said...

bestnyeeeeee!

Dea said...

beznyer... krm salam kat abg kamal n abg sam.. dorang sangt comelss.. n sis yana too!!.. :P

komeng_rudy said...

bokusipo

suriani sakura said...

best gile kan nak ikt

adibah said...

weeeeee best nyeeeee~

Aina said...

wow ..pic yana n sam tu nampak mcm korean star pulak...hihi

u both cute!

xazryx said...

sam tu tgh tgk ade pak cik korea tu perah susu lembu kot . :D

Syazwana said...

kak yana gojesss!!
suke sangat akak berlakon
sempoi
hehehe

fathiahRAIHANA said...

bru taw sis ade belog . hee . btw , suke sis gila . cute sangat :D

Amirrah Zawani said...

wahhh bestnyaaa.. ;)
bila dapat pg sana entah..

tna :) said...

anda cantik :)

d_LA said...

warghhhhh...best giler pegi korea..aigooo..

hai abg sam..hehe

syazaishahani said...

what an experience in a lifetime! yana should be grateful that u can go outside from this hot coutry. (saja ckp english,, exam dekat)

Hidayah Shukor said...

wahhh! bestnye pegi Seoul Korea..
nk jgk...hehe n_n

MOHD.IZZUDDIN FITRI ABD AZIZ said...

Awu eh siuk tu ja belakun disana....mun aku kali nda tah ku mulih-mulih lagi.

T:Yelah, seronok tu kan, dapat berlakon di sana...Kalau aku, mungkin takkan balik sini lagi.

#From Sabah