My photo
admin@yanasuperfriend.com Metrowealth International Group, No 20 Jalan PJS 5/28, PJCC Pusat Dagangan Petaling Jaya Selatan,46150 Selangor Malaysia

Saturday, November 27, 2010

Ciao!! Io Sono Yana Samsudin, Amour!! -part 1

Hye! Marhaba!! :) Yana nak share pengalaman Yana semasa perjalanan ke Italy. bukan bercuti, tetapi bekerja sambil bercuti!! heheeh jangan marah.. :) Tujuan sebenar adalah untuk menjalani pengambaran telemovie yang bertajuk LOVE NORA terbitan Ambang Fokus.



Yana menaiki kapal terbang EMIRATE ke Dubai selama 7 jam.. Yana sampai di Dubai Aiport pukul 4.30 pagi waktu Dubai, persamaan dgn 9.30am waktu malaysia. Perbezaan waktu 6jam, yana ada masa dalam 4jam untuk transit ke Rom.



Jadi kat sini Yana ushar ushar barang2 kat duty free, ok la.. Perbezaan duit Mlys dan Dubai ialah RM1=DBI1.18. Masa tengah nak beli losyen badan Yana sedar yang Yana hanya ada duit RM & Euro sahaja! Huhuhu nasib baiklah boleh bayar guna euro, losyen NIVEA 125ml harga 2euro, iaitu rm8.80! Mahal.. What to do, kena beli juga..



Oh ya, pintu gate 224 EK097 Rome dah di buka, Yana dah ready untuk ke Rome!! Daaadaaaa :D
~HARUSLAH LOVE

20 comments:

Fariq said...

wah beshnye,,
kalo la ade sne skali msti syok..

Kancilbiru said...

wahh bestnya...nak ole2 satu! *wink!

Yana Samsudin said...

hehe.. kuih ole ole ker? .. yup.. mmg best kat sana.. tapi masa suntuk shooting tak sempat jln jln sangat..

manggosteen said...

pergh..best giler..
teringin nak naek menara psa!

kisah aku said...

wah....yana...moga mkin maju mgorak langkah---baby

Cik Gallus Gallus said...

ala best ye pegi rome..
cuci mate la tu kat sane ;D

nama.aku.lynn said...

haruslah love gile dgn yana@wawa!=)
bestttt laahh~~=)

dya adriza said...

beznya! sambil kerja sambil enjoy.. sampai bila yana kat sana ek?

nuriskatsini said...

k.yana..jeles nye kite..untung die dpt g italy...sad sbb k.yana tk ajak kite! ):

Anonymous said...

yg video tu ada bakat leh jadi hos pelancongon dunia..hehe

honeyvsbee said...

samapai ke rome eh yana bestnyer,,,,

♥e'in♥ said...

wah......... bestnye...

Yana Samsudin said...

Kan?? Dapat melancong best.. Korang kumpul la duit banyak banyak, nanti kelab peminat Yana 'Yana SuperFriends' nak anjurkan percutian ke luar negara bersama Yana. Terbuka untuk ahli.. Tunggu ya.... :)
~Haruslah Love

Yuna said...

Yeye..Sye dah jdi ahli Yana SuperFriends..Nanti blh gi Italy dgn kak Yana..Tak sabar..hehe

Beyta said...

nice blog haa~
nyway comel seyhh video LV u tu.. so cute~ haha....

[Beyta]

Anonymous said...

haruslah..,, haha.. haruslah mesti ada ya??

nurul aqilah said...

eee...best nyer gisne...meti best giler kn..lain kli lw nk gi sne nk iku ley x..hehe..joke je tu..

nurul aqilah said...

aww..best nyer..lain kli nk ikut ley x..hehe

mok11 said...

fuhh...itali..

mok11 said...

fuhh..itali tu...teringin2 lagi2 g rome...