My photo
admin@yanasuperfriend.com Metrowealth International Group, No 20 Jalan PJS 5/28, PJCC Pusat Dagangan Petaling Jaya Selatan,46150 Selangor Malaysia

Sunday, August 29, 2010

'Siti Kelembai' Slot Lagenda TV3





26 comments:

Rahim said...

Cerita apa ni yana, Filem ke Drama?

zaim said...

Bila tayang?

Anonymous said...

Dah tayang? Tv mana?

zik said...

salam...berlakon elok2... :-)

~RedS!z in tH€ hOus€~ xoxo said...

bile mao update lg..jgn bsawang suda r :D

Yana Samsudin said...

huhu.. ni drama siri untukslot Lagenda, ganti citer Ular Emas. tiap Isnin-khamis, pk 4.30 ptg tv3..

Yana Samsudin said...

bermula 20sept 2010 nih...:)

cikmin said...

salam yana...susah la nak cari sinopsis siti Kelembai ni...share la kat blog yana ni...

Yana Samsudin said...

Cik Min, nanti Yana minta kat marketing sinopsis yea.. sorry tak upload lg kat sini.. hehehehe

Azuan said...

Salam yana.. nak gak sinopsisnya.. :) Moga terus maju...

Laili said...

Salam Cik Yana.

Pertama kali tengok episod Siti Kelembai waktu anak2 murid datang beraya. Memang best lakonan cik Yana.

All the best :)

rashid said...

Salam yana...hehe...saya dah miss beberapa episod...tapi nanti tengok kat tv3 catchup...pape pun, yana belakon memang sempoi, tak kisah watak pe...good luck..

zieta.isma said...

Yana, suka sangat tengok lakonan you dalam "Siti Kelembai" nie... so sweetz, original n sengal yang sangat comel tau... keep it up gurlzz. Tak sabar nak tgk next episode! I dah jadi peminat u gituwww...

manggosteen said...

siti kelembai..
byk batu kat katil..
hehe..

Whitey Mommy said...

saya suka tengok crita ni... suka sangat... ehehe...
kalau yana berminat nak makeover blog... jemputla ke blog saya ya... ehehe...

abg long said...

salam...nampak gayanya..abglong kena ikut citer ni pulak...baru jer habis ular emas..best pulak siti kelembai ni...blog abg long ada gak citer..tapi sang kelembai...ahakss

eda said...

suka tgk citer nie,tp tgk tergantung bab kijo ptg....tak ada online ker???huhuhu

Anonymous said...

suka sangat!!! pandai berlakon sempoi n tak kontrol...haha..sy promote citer ni kat sume kengkawan sy...n diorg sume dh jadi followers!! hahahah...keep it up!!

Redza said...

best giler awak berlakon citer ni...terbahak2 kitorang gelak dari Australia ni..sayang tv3 block catch up show...kena tunggu youtube and torrent..sedih betul rakyat Mesia di oversea yang di anaktirikan...hehe

nurezzat said...

oh k.yana, bile dpt jmpe kamu.. hik2.. suke sgt cte siti kelembai sbb k.yana yg blakon..sempoi abes lah.. pe lgi cter k.yana yg terbaru ea ?

Anonymous said...

hye yana...best tgk siti ratna..

rohairy said...

lakonan yg sempoi... best... yana nampak cam korean girl jerr dlm citerr nih...

MIMIE AIZA said...

uishh kolej saya tuh.. hahaha

nurdani said...

suka sangat dengan cerita ni sebab watak yana tu lah buat saya suka kat kak yana.hehee

nadhirah salsabilla said...

kak nk tanye..klu cerita siti kelembai nie klu nk tgk dlm youtube agak2 ade x..?(terlepas beberapa episod :'(

nadhirah salsabilla said...

episod cerita nie adew x dalam youtube..??